Facebook

marți, 8 octombrie 2013

Avem mingi de antrenament !




În sfîrşit, avem mingi de antrenament!!!!

Mulţumim din tot sufletul acestor sponsori sufletişti, dr. Răzvan Constatinescu şi dl. Dragoş Bora!

Centrul de Copii şi Juniori "Săgeata" Popricani,
coordonator Marcel Flueraru

Dacă mai avem parte de cîţiva astfel de sponsori, rezolvăm şi cu echipamentul de joc.





Acum copii şi juniorii de la "Săgeata" Popricani se pot antrena 2 (3 dacă nu lipsesc mulţi) la minge... adversarii, fiecare cu mingea lui. De aceea, din punctul meu de vedere, aceşti copii şi juniori chiar merită să se numească "Săgeata". Am pornit cu ei de la zero absolut, eram consideraţi echipa ploii, la şedinţa de la AJF din august am fost ironizat aproape permanent. "Nişte ţărani..." Deocamdată, două etape, nici o înfrîngere. Jucînd contra profesioniştilor şi selectaţilor.


Acum poate că veţi înţelege de ce nu-s deloc supărat pe cele două egaluri obţinute de juniorii C în campionat. De 3 luni ne antrenăm doar cu 2 mingi împrumutate de la seniori, echipamentul de joc, la fel, e echipamentul de rezervă al seniorilor (majoritatea înoată în el), avem doar 4 luni şi jumătate de existenţă, mulţi dintre copii au muncit cu ziua în vacanţă pentru a putea contribui la dezvoltarea centrului.

Adversarii: echipe cu tradiţie, cu finanţare de la ministere, cantonamente gratuite etc. Încercăm şi noi să mergem în cantonament după Anul Nou. Depinde de copii, cît strîng cu uratul, colinda, steaua etc.


https://www.facebook.com/marcelflueraru 

https://www.facebook.com/SageataPopricani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu