Facebook

joi, 17 octombrie 2013

Centrul de Copii şi Juniori SAGEATA Popricani IASI a implinit 5 luni

Marti 15.10.2013  s-au împlinit 5 luni de cînd am făcut primul pas în acest proiect ambiţios care este un Centru de Copii şi Juniori din mediul rural... N-am postat din cauza meciului naţionalei. O fac acum, nu doar ca "just remember", ci pentru că socot necesar un mic bilanţ... e pilduitor pentru microbişti şi nu numai
Am pornit la acest drum după o idee a lui Bento (pe care îl aştept să abandoneze activitatea de jucător şi să vină alături de mine la Centru) şi după cîteva discuţii succinte, clare şi la obiect cu Dănuş Enuţă (antrenorul de la seniori), domnul primar Valeriu Pârlog, fostul meu adversar din campionatele anilor '80 - Gabi Teodoru şi cu fostul meu antrenor, actualmente profesor de educaţie fizică şi sport în Vînători, comuna Popricani, e vorba de Lulu Ailoaie.

Infrastuctura iniţială: 3 mingi luate cu împrumut de la Dănuş, terenul de antrenament şi punct.

Primii investitori (copiii şi juniorii de la PpR) şi cufărul personal cu amintiri au făcut posibilă dezvoltarea Centrului: am încropit (din două loturi diferite) un prim echipament, de culoare verde, două seturi de maieuri, vreo 20 de popete şi 5 mingi s.h...

Problemele personale legate de accidentul, suferinţa, apoi decesul mamei au ţinut proiectul pe loc. Doar temporar. A redemarat în forţă, în această toamnă: cele două egaluri, care ne fac, alături de CSMS Iasi '99 şi LPS Iaşi '99 singurele echipe neînvinse şi calificarea fundaşului central (şi căpitan al juniorilor C) Cătălin Frunză în etapa următoare a selecţiei pentru Naţionala Under 15 au avut drept rezultat acest adevărat torent de susţinători şi sponsori, graţie cărora începem să arătăm a Centru de Copii şi Juniori.

Le mulţumesc încă o dată, mai aştept şi alţi optimişti şi sper ca imaginile alăturate să fie elocvente! Păcat că n-am una de la primul antrenament..


https://www.facebook.com/marcelflueraru

https://www.facebook.com/SageataPopricani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu